Curs de formatges artesans al Lluçanès agroproductorsosonallucanes.cat

Curs d’elaboració de formatges artesans amb un enfocament sostenible i de territori

El consorci del Lluçanès llança un nou curs pràctic de formatgeria en un format intensiu i arrelat al territori

Dates

Del 15 de setembre al 3 d’octubre de 2025.

Obertura d’inscripcions a partir del 29 de maig

Durada i cost i altra informació

  • El curs està pensat per a persones emprenedores, ramaderes, tècniques agroalimentàries i qualsevol persona amb interès en la formatgeria artesana
  • Durada: 100 hores
  • Preu: 500 € (amb possibilitat de sol·licitar beca).
  • Els alumnes rebran un CERTIFICAT d’aprofitament emès per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
Curs elaboració formatges Consorci Lluçanès agroproductorsosonallucanes.cat

Curs elaboració formatges Consorci Lluçanès agroproductorsosonallucanes.cat

Aprenentatge aplicat

L’alumnat treballarà directament a l’Obrador El Quall (Alpens), on elaboraran fins a 10 tipus de formatges, des de frescos fins a especialitats com el formatge Serrat o el Garrotxa, amb especial atenció a la qualitat, la microbiologia i les tècniques de conservació.

Informacio sobre curs formatges artesans

Informacio sobre curs formatges artesans

Oportunitat per a persones emprenedores

Com a novetat, el curs ofereix un assessorament opcional de 20 hores (150 € addicionals) per ajudar a les persones participants a posar en marxa els seus projectes, amb orientació en disseny de producte, viabilitat econòmica i tràmits legals.

Amplia la informació

Accedeix al contingut del curs

Inscripcions a partir del 29 de maig

Curs elaboracio formatges agroproductorsosonallucanes.cat

Curs elaboracio formatges agroproductorsosonallucanes.cat

 

Aquesta notícia ha estat publicada amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona:

Consulta altres notícies aquí