El portal públic del Sector Agroalimentari d’Osona i el Lluçanès

dona empresària del sector agroalimentari i ramader

Del 17 al 23 de maig: 2 línies d’ajuts pel sector AGRO (4 i 8) adreçades a aquelles persones/empreses que no es van poder presentar a la convocatòria de gener.

A partir d’avui 17 de maig es tornen a obrir, i  només durant 5 dies (fins al 23 de maig  les línies 4 i 8 dels Ajuts per al foment de transformació del sistema agroalimentari i pesquer català alineat amb l’Estratègia Alimentària de Catalunya,  adreçats a aquelles persones/empreses que no es van poder presentar a la convocatòria de gener.

Aquests ajuts van ser convocats pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i comptaven amb vàries línies. Concretament, durant aquest període del 17 al 23 de maig,  es tornen a obrir les línies 4 i 8 dels mateixos. 

4 – Línia d’ajuts per al foment de projectes transformadors i per a l’arrelament territorialdins del sector agroalimentari.

Beneficiaris: Persones físiques, Cooperatives agràries, Persona jurídica, micro o petita empresa, Entitats, fundacions i associacions amb projectes transformadors agroalimentaris que augmentin l’autoestima alimentària del territori.

Import màxim: 25.000€

SOL·LICITUD: AQUÍ (a partir del 17/5)

8.- Línia d’ajuts per al foment de projectes liderats per dones, relacionats amb la transformació d’aliments.

Beneficiaris:  Dones que liderin projectes duts a terme en entorns rurals.

Import màxim: 25.000€

SOL·LICITUDAQUÍ (a partir del 17/5)

Més info:  aquí

dona empresària del sector agroalimentari i ramader

Línia 8: Foment de projectes liderats per dones, relacionats amb la transformació d’aliments.

Aquesta notícia ha estat publicada amb el suport econòmic de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona