El portal públic del Sector Agroalimentari d’Osona i el Lluçanès

Guardons Emprende i Innova Alimentaria Foodtech 2023. Agroproductorsosonallucanes.cat

Premis Alimentaria Foodtech: iniciatives emprenedores i d’innovació

Alimentaria Foodtech 2023  és el saló que es celebra del 26 al 29 de setembre de 2023 al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona. La Fira inclou una gran oferta d’ expositors relacionats amb sectors vinculats amb la indústria alimentària tan transversals  com productors, elaboradors i proveïdors de procesament, ingredients, packaging, indústria 4.0, refrigeració, manutenció, logística, altres serveis auxiliars, etc. Es preveu una participació de 200 expositors directes i un total de 500 marques representades.

Dins el marc de la fira, es convoquen els premis Galardones Emprende e Innova.

Agrorpoductorsosonallucanes.cat guardons Emprende i Innova Alimentaria Foodtech 2023

Agrorpoductorsosonallucanes.cat guardons Emprende i Innova Alimentaria Foodtech 2023

Premi Innova

El premi Innova reconeix els productes o serveis més innovadors presentats per expositors d’Alimentaria FoodTech 2023. Aquest premi contribuiex a la promoció de projectes innovadors desenvolupats per empreses del sector de maquinària, tecnologia i ingredients per a la indústria alimentària.

La innovació ha de significar una millora substancial d’utilitzat o aplicabilitat que afegeixi valor i rellevància a l’empresa i a la societat.

Categories de participació:

a) Processos i transformació

b) Seguretat, higiene i qualitat alimentàries

c) Sostenibilitat i economia circular

d) Digitalització

e) Salut i benestar

El premi FoodTech Innova és exclusiu per empreses expositores d’Alimentària FoodTech 2023.

La participació és gratuïta. Les empreses han de complimentar la solicitud de paritipació i els documents solicitats abans del 23 de juny de 2023

Trobareu les bases de participació clicant aquí

Premi Emprende

El premi Emprende reconeix els projectes d’emprenedoria que contribueixen a la innovació tecnològica en la transformació i/o conservació d’aliments i begudes. Aquest premi contribueix a la promoció de projectes creatius desenvolupats per empreses de caràcter emprenedor al sector de maquinària, tecnologia, i ingredients per a la indústria alimentària. La innovació ha de significar una millora substancial d’utilitat o aplicabilitat que afegeixi valor i rellevància a l’empresa i la societat.

Categories de participació:

a) Impacte en transformació i/o conservació

b) Impacte en sostenibilitat i/o economia circular

c) Impacte en la salut i/o benestar

d) SmartAgro (automatització, sensorització, robòtica, digitalització, inteligència artificial, dispositius de control i/o precisió, data processing i software de procesos de producció)

El premi Emprende és exclusiu per empreses de nova creació:

  • Empreses de base tecnològica
  • Spin-offs
  • Start-ups

La participació és gratuïta. Les empreses han de complimentar la solicitud de paritipació i els documents solicitats abans del 23 de juny de 2023

Trobareu les bases de participació clicant aquí 

Les empreses guanyadores d’aquest premi podran disposar d’un espai a Alimentaria Foodtech 2023 per presentar la seva innovació. Podran agendar entrevistes amb alguns dels 125 compradors de 25 països convidats a la Fira i establir reunions de networking amb expositors de la fira, centres científics d’investigació, plataformes tecnològiques, inversors i empreses incubadores o acceleradores.

Consulta les novetats del sector a la nostra pàgina novetats


Aquesta notícia ha estat publicada amb el suport econòmic de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona