El portal públic del Sector Agroalimentari d’Osona i el Lluçanès

Premis Pita 2023

Premi a la innovació tecnològica alimentària (PITA), any 2023

La Generalitat té oberta des del 27/06 la convocatòria als premis a la innovació tecnològica agroalimentària (PITA), 2023

L’any 2022 va guanyar, en la categoria de Joves Emprenedors, la Clara Busoms Noir et Blanc ®, de Prats de Lluçanès i, va quedar finalista, en la categoria d’Empresa Agrària, en Xavier Quirantes de la Vall del Ges.

Beneficiaris: 

Persones físiques i jurídiques del sector agroalimentari i forestal, l’agroindústria (inscrites en el RIAAC) i les seves entitats associatives que hagin introduït en el seu procés productiu elements tecnològics o de gestió innovadors, i que, com a conseqüència d’aquesta innovació, hagin introduït un producte (bé o servei), un procés, un mètode de comercialització o un mètode organitzatiu en les pràctiques internes de l’empresa o les relacions exteriors d’aquesta empresa. Aquests canvis han de representar una millora significativa respecte dels productes, els processos o l’estructura organitzativa de l’empresa.

Termini:

Del 27/6/2023 fins el 20/9/2023

Categories:

Tres modalitats de premi, dotats amb 8.000€ cadascun, i tres nominacions amb una dotació econòmica de 4.000€ cadascuna.

Premis PITA 2023

Premis PITA 2023

a) PITA a l’empresa agrària, per la implementació d’innovacions dins del procés productiu o de gestió que siguin referents per a altres empreses del sector.

b) PITA a l’agroindústria, per innovacions en els processos, la gestió o en els productes i les estratègies comercials de les agroindústries de primera transformació i/o conservació, així com de subministrament de factors de producció o serveis que intervinguin en la producció i/o transformació agroalimentària.

c) PITA al/a la jove emprenedor/a innovador/a per la implementació d’innovacions en l’empresa agrària o en l’agroindústria i per les característiques pròpies d’un/a emprenedor/a innovador/a.

Sol·licitud

Bases publicades

Sol·licita assessorament!

Aquesta notícia ha estat publicada amb el suport de:

Consulta altres notícies aquí