Des del Cabrerès hem creat un projecte de fermentats vegetals des del cultiu, passant per l’elaboració i la venda directa. 

Municipi del projecte: Sant Martí Sescorts (l’Esquirol) 

Data creació del projecte: 01/06/21

Breu descripció de l’equip o persona promotora
A Enso Ferments som dos socis: en Jordi Coromina i jo mateix, en Ferran Boix. En Jordi és cuiner i jo vinc del sector de la cervesa artesana. Ens apassionen els fermentats i teniem ganes de muntar el nostre propi negoci a aquí a Osona. 

 

Breu descripció del projecte i estat actual (motivació per demanar assessorament):
Enso Ferments vol donar valor a totes les tècniques de fermentació que conserven i amplien les propietats dels aliments. Estem situats al Cabrerès, al nord de la comarca d’Osona, des d’on cultivem la major part de les herbes i hortalisses que utilitzem en els nostres productes. La nostra visió sobre els aliments és de màxim respecte a les seves característiques físiques i organolèptiques. És per això que no pasteuritzem ni filtrem cap dels nostres productes deixant que aquests s’expressin tal i com son. Ara mateix tenim 3 kombutxes i 3 lactofermentats al mercat, i estem treballant per presentar nous productes. 

 

Amb què t’hem assessorat? 
Tant amb el pla d’empresa com amb la identitat de marca.

 

Com valores i per què t’ha servit el nostre acompanyament? 
Estem molt contents del suport que hem rebut des de Creacció, ens ha servit sobretot per sentir que no estàvem sols en aquests moments tant delicats que son els inicis de qualsevol projecte empresarial i també per tenir una opinió externa i experta en les decisions que anàvem prenent.

 

3 recomanacions per iniciar/consolidar un projecte agroalimentari:

  • Definir molt bé el públic objectiu 
  • Definir molt bé el rang de preus on es situaran els vostres productes  
  • Crear una imatge de marca adient per aquest públic objectiu i rang de preus. 

#Fermentats #Cabrerès #Kombutxa #Sant Martí de Sescorts #L’Esquirol #Osona #Creacció #Lactofermentat #Enso

Aquesta notícia ha estat publicada amb el suport de: