El portal públic del Sector Agroalimentari d’Osona i el Lluçanès

ajuts contractació persones desocupades campanya agraria 2 agroproductorsosonallucanes

Convocatòria 2024 ajuts per al foment de la contractació de persones desocupades per treballar a la campanya agrària a Catalunya

Convocatòria del SOC per a l’any 2024 ajuts per al foment de la contractació de persones desocupades per treballar a la campanya agrària a Catalunya

Objecte:

L’objecte és regular els ajuts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per al foment de la contractació laboral de persones desocupades o persones afectades per expedients de regulació temporal d’ocupació per a treballar durant la campanya agrària a Catalunya.

Beneficiaris: 

  • Poden ser beneficiàries d’aquest ajut les persones físiques o jurídiques, les agrupacions de persones físiques o jurídiques privades sense personalitat jurídica i les comunitats de béns, que tinguin capacitat per subscriure, com empresàries, un contracte de treball, constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya dins del marc de la campanya agrària.
  • Les entitats beneficiaries han de tenir un màxim de deu persones treballadores prèviament a la contractació de la persona destinatària.D’acord
  • S’exceptuen les cooperatives de segon grau, dedicades a l’elaboració del producte i no a la recollida.
  • No seran entitats beneficiàries d’aquesta Ordre les empreses de treball temporal.
ajuts contractació persones desocupades campanya agraria 2 agroproductorsosonallucanes 2

ajuts contractació persones desocupades campanya agraria 2 agroproductorsosonallucanes 2

Actuacions subvencionables

  • L’actuació que se subvenciona consisteix en la contractació, d’entre una i quatre setmanes de contracte laboral, de persones desocupades o persones afectades per expedients de regulació temporal d’ocupació per a treballar durant la campanya agrària a Catalunya.
  • Els contractes han de ser d’una jornada mínim de 40 hores setmanals i han d’estar formalitzats amb persones empadronades a menys de 40 quilòmetres de distància del lloc on haginde realitzar els treballs agrícoles, o bé tenir un allotjament que els hagi facilitat l’empresari dins d’aquest radi.

Quantia de l’ajut

La quantia del mòdul econòmic és de 90 euros per setmana de contracte, amb un màxim de 4 setmanes subvencionables per contracte.

Termini:

  • El termini de presentació de sol·licituds comença el dia 5 de juny i finalitza a les 15.00 hores del 31 d’octubre de 2024.

Bases reguladores

Convocatòria

Tens dubtes? T’oferim assessorament en ajuts i subvencions .

Sol·licita assessorament !

Aquesta notícia ha estat publicada amb el suport de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona:

Consulta altres notícies aquí