El portal públic del Sector Agroalimentari d’Osona i el Lluçanès

Agroproductorsosonallucanes.cat Curs introducció principals tecnologies elaboració formatges. llucanes.cat ha cedit aquesta imatge

Formacio: Introducció a les principals tecnologies d’elaboració de formatges

Els dies 3, 4 i 5 de juliol, en el marc de la Universitat d’Estiu de la UVic-UCC, el Consorci del Lluçanès, membre de la Xarxa Productes de la Terra, organitza per cinquè any el curs: “Introducció a les principals tecnologies d’elaboració de formatges al Lluçanès”. Aquesta formació va dirigida a persones aficionades al món formatger, amb interès per a les indústries làctiques i que vulguin adquirir uns coneixements inicials bàsics en els processos d’elaboració de formatges.

Per tercer any, el curs es portarà a terme al municipi d’Alpens a les instal·lacions de El Quall, formatgeria col·lectiva i obrador comunitari del Lluçanès i inclou una visita a una de les explotacions de la Ruta de la Llet del Lluçanès.

Agroproductorsosonallucanes.cat Curs introducció principals tecnologies elaboració formatges. Imatge cedida pel consorci del Lluçanes

Agroproductorsosonallucanes.cat Curs introducció principals tecnologies elaboració formatges. Imatge cedida pel consorci del Lluçanes

Aquesta formació compta amb la col·laboració de l’empresa Lacto-tex i la Diputació de Barcelona.

Preu: 120 €

Dates: 3, 4 i 5 de juliol de 2023

Horari: Dia 3 de 9:00 a 14:00 h i de 15:00 a 18:00 h

Dia 4 i dia 5 de 9:00 a 13:00 h

Lloc: El Quall. Formatgeria col·lectiva i obrador comunitari del Lluçanès (Alpens)

Inscripcions (fins al 7 de juny): enllaç

Més informació

Aquesta notícia ha estat publicada amb el suport de:

Consulta altres notícies aquí